Wie is EVA?

Missie:

EVA is (mede)organisator van kleine en grote evenementen. Ons doel is om evenementen te organiseren en te ondersteunen om de gewenste beleving en resultaat bij de opdrachtgever te creëren. Een goed en geslaagd evenement ontstaat door meer dan 100% inzet van onze evenementenorganisatie EVA. Door onze vakkennis en ons netwerk proberen wij altijd het hoogst haalbare te behalen. Onze ambitie is net zo grenzeloos als de wensen van de opdrachtgever.

 

Visie:

Wij geloven in ‘eerst denken, dan doen’. In onze werkwijze staan transparantie en flexibiliteit voorop. Wij werken graag als een team, niet alleen met elkaar, maar zeker ook met onze opdrachtgevers. Wij merken dat onze relaties het prettig vinden dat wij niet al te groot zijn, waardoor de communicatielijnen kort en helder zijn en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht in het gehele traject. Gezamenlijk zetten wij graag evenementen neer die staan voor succes, met net dat beetje meer kleur en enthousiasme.

EVA wil graag verder doorgroeien tot een volledig full service-evenementenorganisatie. De onafhankelijkheid van derden verkleinen en zelf een sterkere positie innemen in de huidige business to business markt. De evenementen die wij organiseren in de horecasector verder door ontwikkelen en nieuwe concepten lanceren die inspirerend zijn voor onze verschillende doelgroepen.